Vi har nordens største udvalg af luft til luft varmepumper

Leder du efter en ny varmeløsning til dit hjem, der er både bæredygtig, energi- og pengebesparende? Så er en luft til luft-varmepumpe meget vel den løsning, du har brug for. Hos Nordkystens Naturenergi ApS finder du Danmarks største udvalg af luft til luft-varmepumper, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette varmepumpe til dig.​

Vi tilbyder modeller fra mere end OTTE anerkendte mærker, som alle er importeres direkte til Skandinavien fra markedets mest anerkendte leverandører. Vi kører rundt i hele området omkring Helsingør, Hillerød og Frederiksværk, så hvis du er bosat heromkring, kan vi både levere, montere og yde service på din nye varmepumpe.

Få et moderne anlæg med fuld kontrol over dit indeklima

Lige som luft til vand-varmepumpen, så fungerer luft til luft-varmepumpen ved at omdanne den energi, der altid befinder sig i den udendørs luft omkring dit hus. Til forskel fra luft til vand-pumpen, omdanner luft til luft-pumpen dog denne energi direkte til varme eller kulde i dit hjem. Luft til luft-varmepumpen tillader dig således at installere et moderne klimaanlæg, hvor du præcist kan styre temperaturen og indeklimaet hjemme ved dig.

Bestiller du montering af varmepumpe ved os, kan du få en komplet løsning, hvor vi kan komme igen, hvis du nogensinde oplever problemer med din pumpe. Selvom vi naturligvis monterer pumpen korrekt og leverer en langtidsholdbar ydelse, så kan det nemlig være rart at vide, at der bliver taget kyndigt hånd om ethvert eventuelt problem.

RING ELLER SKRIV TIL OS FOR AT HØRE MERE

Hvis du vil høre mere om, hvorfor du skal have installeret en luft til luft-varmepumpe hjemme ved dig, så kontakt os gerne allerede i dag til en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning, og udformer et tilbud præcist til dig.​​

Få et tilbud

Ønsker du et tilbud på en varmepumpe? så benyt nedenstående formular, og vi vil kontakt dig. 

 
 
 
 
Hvad ønsker du tilbud på ?

Hvilken Service ønsker du?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

info@nordkystens-naturenergi.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Duemose Naturenergi ApS

CVR​: 43522728

Bannebjergvej 40, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning