Vi sørger for at din varmepumpe fungerer optimalt

Har du en varmepumpe, og oplever du nogensinde, at den ikke fungerer optimalt, eller er den måske gået helt i stykker? Hos Nordkystens Naturenergi ApS er vi eksperter i varmepumper og har beskæftiget os med den klimavenlige varmeløsning i mere end 15 år. Vi tilbyder derfor også varmepumpeservice og sørger for, at din varmepumpe altid fungerer præcist, som den skal.​

Med udgangspunkt i det nordsjællandske kører vi rundt i hele området, blandt andet til Helsingør, Frederiksværk og Hillerød, og leverer service af varmepumper. En varmepumpe udgøres af et stykke kompliceret mekanik, og det er derfor yderst vigtigt, at du får professionelle øjne på din pumpe, hvis du oplever problemer med den – og her er vi dit sikre valg!

Hold din pumpe ren og velfungerende med varmepumpeservice

Din varmepumpe består af både en udendørs del og en indendørs del, og det er vigtigt, at begge dele holdes rene og vedligeholdes, så du undgår større reparationer eller potentielt at skulle skifte hele pumpen ud. Vi sørger derfor blandt andet for at rense og støvsuge pumpens filtre, rengør udedelen for blade og lignende og meget, meget andet.

Uanset om du har en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe, så har vi erfaringen og ekspertisen, der skal til for at servicere og vedligeholde den. Og hvis du akut har behov for varmepumpeservice, hvis din varmepumpe skulle gå hen og stoppe helt med at virke, så kommer vi naturligvis med det samme! Vi hjælper dig med altid at have en god og pålidelige varmekilde i dit hjem.

KONTAKT OS OG BESTIL ET EFTERSYN

Skal din varmepumpe repareres, eller skal den måske bare have et forebyggende eftersyn, så kan du kontakte os og fortælle om dine behov. Vi sidder altid klar til at give dig den rådgivning, du har brug for, og kommer hurtigt ud, hvis vi skal kigge på din varmepumpe for dig.

Vi leverer en varmepumpeservice, der sikrer dig en god, langtidsholdbar og tilfredsstillende varmepumpe.​​

Få et tilbud

Ønsker du et tilbud på en varmepumpe? så benyt nedenstående formular, og vi vil kontakt dig. 

 
 
 
 
Hvad ønsker du tilbud på ?

Hvilken Service ønsker du?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

info@nordkystens-naturenergi.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Duemose Naturenergi ApS

CVR​: 43522728

Bannebjergvej 40, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning