Autoriseret forhandler og montør af varmepumper

Der er ikke noget at sige til, at luft til vand-varmepumper er blevet populære i Danmark og i det øvrige Skandinavien. En varmepumpe giver nemlig ofte store besparelser i forhold til tidligere varmeløsninger og kombinerer en øget komfort med et bedre indeklima – og mindre belastning af miljøet.

​Ved Nordkystens Naturenergi ApS kan vi hjælpe dig med en luft til vand-varmepumpe, og vi har valgt at installere pumper fra to anerkendte mærker, som begge importeres direkte til Skandinavien af markedets mest anerkendte leverandører. Hos os finder du derfor Danmarks sikreste valg af varmepumper, og vi kan montere en luft til vand-varmepumpe hjemme ved dig, hvis du bor i eller omkring Frederiksværk, Hillerød eller Helsingør.

Spar på varmeregningen med en luft til vand-varmepumpe

Luft til vand-varmepumpen fungerer ved, at den omdanner energien i luften udenfor til varme, der strømmer ud i enten gulvvarme, radiatorer eller som varmt brugsvand i vandhaner og bruser. Varmepumpen er således koblet op på dit centralvarmesystem og er nem at have med at gøre, da du blot skal tænde for radiatoren som normalt – velvidende om at du samtidig sparer på energien!

Som autoriseret forhandler af det udvalg af mærker, vi fører, har vi nøje udvalgt de enkelte luft til vand-varmepumper, så du er sikret et holdbart produkt med en høj ydelse. Vi kan således tilbyde en ny og effektiv varmepumpeløsning inden for varmestyring til dit hjem, mens vi også leverer løsninger til virksomhedslokaler og industribygninger. Efter vi har stået for montering af varmepumpe hos dig, sørger vi naturligvis også for at den kører, som den skal, med vores service på varmepumpe.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Hos Nordkystens Naturenergi ApS har du mulighed for at få hjælp til at vælge netop den luft til vand-varmepumpe, der bedst passer til dine behov. Kontakt os i dag og høre mere om vores forskellige varmepumper, og få et tilbud på at få installeret en varmepumpe hjemme ved dig.​

Få et tilbud

Ønsker du et tilbud på en varmepumpe? så benyt nedenstående formular, og vi vil kontakt dig. 

 
 
 
 
Hvad ønsker du tilbud på ?

Hvilken Service ønsker du?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​

info@nordkystens-naturenergi.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Duemose Naturenergi ApS

CVR​: 43522728

Bannebjergvej 40, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning